sigla
Információk Unirea Nemzeti Kollégium

Újdonságok (6)

Az Unirea Nemzeti Kollégium újdonságok oldala rövid üzeneteket, a site-hoz adott új weblapokat, valamint a meglevők módosításait listázza. Az üzenetek fordított időrendi sorrendeben vannak megjelenítve, 10 üzenet oldalonként. Oldalak száma: 10, üzeneteket száma: 95.

Unirea Karácsonykor 2012

  • Galériák › 2012-2013 › Unirea Karácsonykor 2012

Beburkolva a meleg gondolatok és az ünnepek titokzatos varázsába az Unirea Nemzeti Kollégium tanulói, azok tanárai és szülei együtt élték meg az unireás havas Karácsony örömét egy szép ünnepi mozzanatban, amelyet -án szerveztek. A mozzanatok a mi lépteink nyomát tükrözték a hólepte lelkekben a karácsonyi énekek, ősi szokások jelen idejű bemutatójában: költői pillanat, előadták a IX. C osztály tanulói, koordonáló tanár dr. Stănescu Aurora, aligazgató, az Unirea Nemzeti Kollégium kórusa, koordonáló tanárok Lukács Tünde és Józsa Hajnalka, átjöttek a hólepte tájon a kis épület II. A osztályos tanulói, Boitoş Leontina, tanár vezetésével, elhozván számunkra a régies álarcokat, a Karácsony nemzetközi lelkülete izgalmát éljük meg az ének csoportok közreműködésével, amelyeket Berku Diana, Rus Laura, Năznean Andreea Romana, Matiş Laura tanárok és Iacov Hermina Maria, nevelési tanácsadó vezettek.


Gólyabál 2012

  • Galériák › 2012-2013 › Gólyabál 2012

Az Unirea Nemzeti Kollégium IX-es osztályainak gólyabáljára a marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermében került sor -án, „Az Olimposz csucsain” témával. Résztvevő diákjaink a következők voltak: Biscoş Ciprian (közönségdíj), Blaga Tudor Constantin, Câmpean Casiana (III. díj), Kádár Csongor Krisztián (III. díj), Loghin Carla Andreea, Luca Alexandra (II. díj), Marta Paul Claudiu, Nistor Cezara, Pap Loránd Krisztián, Pavel Bogdan Alex, Răuţă Alexandra, Strete Alexandru Sebastian (II. díj), Suciu Stanca Valeria, Ţirca Sofia Roxana, Vajnár Antonia (közönségdíj) és Vornicu George. Miss és Mister Gólya, Unirea Nemzeti Kollégium, 2012: Răuţă Alexandra és Pavel Bogdan Alex voltak.


A Nevelés Napja

  • Kezdőlap

A Nevelés Napja alkalmával őszinte megbecsüléssel gondolunk azokra, akik a megismerés nevében hoznak áldozatokat. Kívánjuk, hogy eredményes munkájuk ragaszkodással, elismeréssel és barátsággal legyen jutalmava.

Az Unirea Nemzeti Kollégium vezetősége


2012-2013-as tanév megnyitó

  • Információk › Újdonságok

A 2012-2013-as tanév megnyitója -én (hétfőn), 9:00 órakor lesz, az 5635-s számú, -es Miniszteri Rendeletnek megfelelően.


Ballagási ünnepély 2012

  • Galériák › 2011-2012 › Ballagási ünnepély 2012

A marosvásárhelyi Unirea Nemzeti Kollégium végzős osztályainak záróünnepélyét a Sportcsarnokban tartották -én. Az Unirea Nemzeti Kollégium 2012-es végzős osztályai és osztályfőnökei: XII. A (Matematika-Informatika) – Şoldea Dora, XII. B (Természettudomány) – Brandner Judit Emőke, XII. C (Természettudomány) – Suciu Stanca, XII. D (Természettudomány) – Bândilă Melania, XII. E (Filológia) – Aftenie Ileana és Baciu-Marinescu Petru.


Országos Olimpiászok 2011-2012

  • Események › Országos Olimpiászok 2012

Táblázat a marosvásárhelyi Unirea Nemzeti Kollégium 2011-2012-es tanév olimpiászainak országos szakaszán résztvevő diákjaival. A résztvevő diákok szakok szerinti elosztása: Matematika-Informatika 13, Természettudomány 4, Társadalomtudomány 1, Filológia 3 és Gimnázium 3.


Kiválóság díjak 2012

  • Események › Kiválóság díjak 2012

Táblázatok a marosvásárhelyi Unirea Nemzeti Kollégium 2011-2012-es tanévben Kiválóság Díjjal jutalmazott diákjaival. Ezeket a díjakat évente adják át az Unirea Nemzeti Kollégium napjain. A táblázatok betűrendi sorrendbe vannak rendezve. 38 díjat ítéltek oda a következő kategóriákra: Tudományos kiválóság 19 diák, Művészi kiválóság 8 diák, Sportolói kiválóság 6 diák, Hűség az iskolához 4 diák, valamint Önkéntesség 1 diák.


KOLLÉGIUM NAPOK 2012

  • Kezdőlap

Az Unirea Nemzeti Kollégium mindig időtől és körülményektől függetlenül boldogágot és sikerélményeket nyújtott mindanyiunknak. Ma, az Iskola ünnepén, újabb sikerekkel és kiváló eredményekkel bővűlve, feljogosítva érezzük magunkat arra, hogy higgyünk: emelt fővel haladhatunk tovább!

Mindig eggyütt, mindig erősek, mindig magabiztosak, mindig Unireások!

Isten éltessen Unirea, MOST ÉS MINDÖRÖKKÉ!
Az Unirea Nemzeti Kollégium vezetősége


Tanárok galéria

  • Rólunk › Tanárok galéria

A galéria a marosvásárhelyi Unirea Nemzeti Kollégium tanári karát mutatja be. A galéria a következő kategoriákat tartalmazza: a Kollégium vezetősége, tanszemélyzet (Kollégium és Gimnázium), tanszemélyzet (Elemi oktatás) és kiegészítő tanszemélyzet.


Egykori tanárok galéria

  • Alumni › Egykori tanárok galéria

A galéria a marosvásárhelyi Unirea Nemzeti Kollégiumban egykor tanító tanárok egy részét mutatja be.mecsigla O K MOktatási Minisztérium

Marosvásárhely Unirea Nemzeti Kollégium Románia