sigla
Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (1)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 45, număr mesaje: 444.

Calendar privind transferul elevilor

  • Informaţii › Noutăţi

Calendar privind transferul elevilor începând cu anul școlar 2021-2022

pdf Calendar (50 descărcări)


ÎNSCRIERE CLASA a IX-a

  • Informaţii › Noutăţi

ANUL ȘCOLAR 2021-2022

Bun venit la Colegiul Național „Unirea”!

În vederea înscrierii în clasa a IX-a, vă aducem la cunoștință că perioada de înscriere și depunerea dosarelor vor avea loc între 26.07 – 28.07.2021.

Programul de înscriere se desfășoară în intervalul orar 9:00 – 16:00, în sala 8 (parter).

Atașăm fișa de înscriere și cuprinsul dosarului de înscriere, cu documentele/actele necesare. Fișa de înscriere poate fi listată și completată de către candidat/părinte/tutore, reprezentant legal, dar trebuie semnată numai de elev/candidat.

Conducerea Colegiului Național „Unirea”

Director,

prof. dr. Stănescu Aurora

zip Înscrieri clasa a IX-a (248 descărcări)


Contestații Bacalaureat 2021

  • Informaţii › Noutăţi

Cererile pentru contestații în urma rezultatelor obținute la Bacalaureat 2021, sesiunea iunie-iulie se pot depune la comisia de examen aflată în sala 14, astăzi în intervalul orar 12:00-18:00. Cererile se pot depune și online la adresa de email: contestatiebac@colegiulunirea.ro cu precizarea că acestea trebuie semnate, scanate și trimise în intervalul orar mai sus menționat, conform modelului și o copie CI.

pdf Contestații BAC 2021 (43 descărcări)


Contestații Evaluare Națională 2021

  • Informaţii › Noutăţi

Cererile pentru contestații în urma rezultatelor obținute la Evaluarea Națională se pot depune direct la secretariatul unității de învățământ în data de în intervalul orar 16:00-19:00 și în data de în intervalul 8:00-12:00, în clădirea C1 situată în curtea mică interioară a Colegiului Național „Unirea”. Cererile se pot depune și online la adresa de email: contestatieevnat@colegiulunirea.ro cu precizarea că acestea trebuie semnate atât de părinte cât și de elev, scanat și trimis la adresa mai sus menționată.

pdf Contestații EN 2021 (40 descărcări)


Festivitate de absolvire 2021

  • Galerii › 2020-2021 › Festivitate de absolvire 2021

Festivitatea de absolvire a promoţiei 2021 a Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş s-a desfăşurat în data de la Centrul de Evenimente RAB. Clasele şi diriginţii promoţiei 2021 din Colegiul Naţional „Unirea”: XII A (Matematică-Informatică) – Mărginean Manuela, XII B (Ştiinţe ale Naturii) – Suciu Stanca, XII C (Ştiinţe ale Naturii) – Radu Suzana Maria, XII D (Ştiinţe Sociale) – Rad Mihaela Sorina, XII E (Filologie) – Pintilie Tünde.


Ziua Porților Deschise

  • Informaţii › Noutăţi

Ziua Porților Deschise – 2021

zip Ziua-Portilor-Deschise (25 descărcări)


Proiectul ChimECo

  • Informaţii › Proiectul ChimECo

Pagină dedicată proiectului ChimECo a Colegiului Naţional „Unirea”. Chimie prin experiment și colaborare (ChimECo). Proiect finanțat prin programul ȘTIINȚESCU-RICHTER pentru chimie.


Înscriere în clasa pregătitoare 2021-2022

  • Informaţii › Noutăţi

Înscriere în clasa pregătitoare în anul școlar 2021-2022.

zip Documente informative (23 descărcări)


8 Martie - ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII

  • Acasă
Risipei se dedă florarul la fiecare început de primăvară, revărsând din curcubeul luminii, asemeni unui pictor neîntrecut, culorile sufletului.

Anotimpul renașterii aduce de fiecare dată speranța unui alt început, recreând chipul naturii și remodelând frumosul.

Nu este întâmplător că în acest anotimp este celebrată femeia, primăvara fiind cântecul dedicat eternului feminin, sensibilității și frumuseții.

Gând încărcat de emoție spre FEMEIE, ca expresie deplină a tot ceea ce înseamnă tumultul vieții și puterea de a dărui din preaplinul său sufletesc.

Gând neprețuit pentru tot ceea poate reprezenta femeia prin delicatețea și gingășia ei, dar și prin puterea și tenacitatea care pot face din ea oricând o luptătoare.

Gând de prețuire femeii dascăl, celei care revarsă din lumina cunoașterii, îmbogățind zariștea infinităa învățăturii!

Gând de mulțumire, îndreptat cu recunoștință, spre cele care au dat ființă din ființa lor, dând muguri noi, ca și ramurile ce înfloresc timid în fiecare primăvară!

Vă dorim să împrimăvăriți în fiecare an, să vă înflorească sufletele și să vă înseninați sub puterea iubirii și a zâmbetului celor dragi!

Director, Prof. dr. Aurora Stănescu


Programul național pilot de tip „Școală după școală”

  • Informaţii › Noutăţi

Programul național pilot de tip „Școală după școală”- ordin, norme metodologice și calendarul programului.

zip Programul național pilot de tip „Școală după școală” (14 descărcări)mecsigla M E CMinisterul Educaţiei și Cercetării

Tîrgu Mureș Colegiul Naţional „Unirea” România