sigla
Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (1)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 49, număr mesaje: 484.

Zilele Colegiului 2023

 • Galerii › 2022-2023 › Zilele Colegiului 2023

Vineri, , Colegiul Naţional „Unirea”, la ceas simbolic de sărbătoare, a conferit educației valoare, prin acordarea Premiilor de excelență, a Premiilor „Junior academic”, pentru elevii ciclului primar, Premiile pentru activitățile cultural artistice și pentru performanțele sportive, precum și Premiile pentru voluntariat.

Au fost reluate concursuri de tradiție, precum Concursul regional de Creație și interpretare artistică „Cuvinte ce exprimă adevărul”, Concursul Plurilingvism, Concursul județean de matematică „Simon Petru”, Simularea examenlor de biologie și chimie în vederea admiterii la Facultatea de Medicină în colaborare cu UMFST „George Emil Palade”, Târgu Mureș.


Rezultate simulare de admitere la UMFST - Chimie

 • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele elevilor înscriși la Concursul de simulare a admiterii de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie „GEORGE EMIL PALADE” din Târgu Mureș, Concurs organizat la Colegiul Național „Unirea” la data de .

pdf Rezultate Simulare admitere UMFST - Chimie (80 descărcări)


Premii - Concursul de matematică „Simon Petru”, ediția XXI

 • Informaţii › Noutăţi

Premii – Concursul de matematică „Simon Petru”, ediția XXI

pdf Premii - Concursului de matematică „Simon Petru”, ediția XXI (314 descărcări)


Rezultatele concursului de matematică „Simon Petru”, ediția XXI

 • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele concursului de matematică „Simon Petru”, ediția XXI

zip Rezultatele concursului de matematică „Simon Petru”, ediția XXI (367 descărcări)


Simulare de admitere la UMFST - Biologie

 • Informaţii › Noutăţi

Vineri, a avut loc simularea examenului de admitere la UMFST Târgu Mureș, la disciplina BIOLOGIE. Au participat 71 de candidați din liceele și colegiile județului Mureș. Prezentăm anexat rezultatele obținute, precum și baremele pentru corectură.

Le mulțumim tuturor pentru interesul acordat concursului nostru, îi felicităm și le urăm mult succes la admiterea propriu-zisă.

De asemenea, mulțumim echipei de profesori din colegiile mureșene pentru subiectele propuse, precum și inimoșilor voluntari din clasele 11B și 12B pentru conduita impecabilă pe toată perioada organizării și desfășurării acestui concurs.


Simulare de admitere la UMFST - Chimie

 • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, organizează la data de , SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA UMFSTDISCIPLINA CHIMIE ȘI CHIMIE ORGANICĂ.

zip Simulare admitere UMFST - Chimie (196 descărcări)


În murmurul tainic al colindelor de Crăciun, sărbătorile de iarnă să vă aducă lumină în gânduri, căldură în suflet, sănătate şi frumoase împliniri.

 • Acasă

În murmurul tainic al colindelor de Crăciun, sărbătorile de iarnă să vă aducă lumină în gânduri, căldură în suflet, sănătate şi frumoase împliniri.


„Unirea” de Crăciun 2022

 • Galerii › 2022-2023 › „Unirea” de Crăciun 2022

Conform tradiţiei uniriste, Sărbătoarea Crăciunului a fost organizată în data de în sala de sport a Colegiului Naţional „Unirea” din Târgu Mureş.

În murmurul tainic al colindelor de Crăciun, sărbătorile de iarnă să vă aducă lumină în gânduri, căldură în suflet, sănătate şi frumoase împliniri. Vă dorim tuturor să consolidăm în continuare comunitatea „uniristă”, animați de spiritul de comuniune și de dorința de a ne construi viitorul împreună! De Sfintele Sărbători și în prag de An Nou, să deschidem uşa şi inima pentru speranţă, să privim înainte cu încredere, să năzuim spre acele frumoase idealuri care au dat sens și rost devenirii școlii noastre. Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum și-n anii următori!


România sunt eu și sunt parte a Marii Uniri

 • Informaţii › Noutăţi

În data de 29.11.2022, Ziua Naţională a tuturor românilor va fi marcată printr-un concurs, susținut sub titlul „România sunt eu și sunt parte a Marii Uniri”

pdf România sunt eu și sunt parte a Marii Uniri (53 descărcări)


ÎNTRU DĂINUREA NEAMULUI ŞI A ŞCOLII ROMÂNEŞTI

 • Acasă

Unirea eternizează...ea este o izbăvire de trecut şi-o fiinţare întru viitor, o redeşteptare a omului din OM şi a istoriei din nescrisă istorie!mecsigla M E CMinisterul Educaţiei

Târgu Mureș Colegiul Naţional „Unirea” România