sigla
Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (8)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 46, număr mesaje: 451.

Programare competențe digitale - Liceul Teoretic Dr. Lind

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de competenţe digitale – Liceul Teoretic Dr. Lind – Câmpenița din ziua de . ACCESUL ÎN SALA DE EXAMEN SE FACE PE BAZA CĂRŢII DE IDENTITATE SAU A PAŞAPORTULUI ÎNTRE ORELE 12:00 ŞI 12:30!!

pdf Repartizare proba D - 2019 (51 descărcări)


Programare competențe digitale

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de competenţe digitale din , , respectiv . ACCESUL ÎN SALA DE EXAMEN SE FACE PE BAZA CĂRŢII DE IDENTITATE SAU A PAŞAPORTULUI ÎNTRE ORELE 12:00 ŞI 12:30!!

pdf Repartizare proba D - 2019 (50 descărcări)


Programare limba maternă - proba orală

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă din . Candidaţii repartizaţi în ziua examenului trebuie să prezinte cartea de identitate sau paşaportul. Candidaţii sunt rugaţi să fie prezenţi în săli cu o oră mai devreme decât ora programării!

pdf Repartizare proba B - 2019 (50 descărcări)


Programare limba română - proba orală - Liceul Teoretic Dr. Lind

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română – Liceul Teoretic Dr. Lind – Câmpenița din . Candidaţii repartizaţi în ziua examenului trebuie să prezinte cartea de identitate sau paşaportul. Candidaţii sunt rugaţi să fie prezenţi în săli cu o oră mai devreme decât ora programării!

pdf Repartizare proba A - 2019 (53 descărcări)


Programare limba română - proba orală

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română din . Candidaţii repartizaţi în ziua examenului trebuie să prezinte cartea de identitate sau paşaportul. Candidaţii sunt rugaţi să fie prezenţi în săli cu o oră mai devreme decât ora programării!

pdf Repartizare proba A - 2019 (50 descărcări)


Calendarul examenului de bacalaureat 2019

  • Informaţii › Noutăţi

CALENDARUL de desfăşurare a examenului de bacalaureat naţional 2019.

pdf Calendar bacalaureat 2019 (50 descărcări)


ZIUA PORȚILOR DESCHISE

  • Informaţii › Noutăţi

ÎNDRĂZNIŢI, VISAŢI ŞI EVOLUAŢI ALĂTURI DE NOI.

pdf Ziua porților deschise (50 descărcări)


Concursul de Robotică 2019

  • Galerii › 2018-2019 › Concursul de Robotică 2019

Colegiul Național „Unirea” a organizat prima ediție a Concursului Naţional de Robotică „RObots BOosts Skills”, care face parte din proiectul european Erasmus+ (2017-1-ES01-KA202-038277). La concurs au participat următoarele instituții de învățământ: Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare (profesor coordonator Teșileanu Laura), Liceul Teoretic Internațional de Informatică București (îndrumător Ferhat Travaci), Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși” Petrila (îndrumător Cîndea Nicoleta), Colegiul Național „Unirea” Focșani (profesor însoțitor Mohonea Marius) și Colegiul Național „Unirea” Tîrgu Mureș (profesor organizator Lupaescu Constantin). La eveniment au participat și profesoara Chira Cristiana, directoarea Casei Corpului Didactic Mureș, în calitate de partener instituțional al proiectului și domnul Potcoavă Mihai, din partea Companiei LATERAL.


Sărbători luminate

  • Acasă

Stimaţi profesori, distinşi părinţi, dragi elevi „unirişti”

Lumina Sfintelor Sărbători să aducă tihnă sufletească, gândul bun al celor dragi și speranțe înnoitoare precum zilele senine de primăvară.

Conducerea Colegiului Naţional „Unirea”

Director prof. dr. Stănescu Aurora Manuela


Concursul „Simon Petru” 2019

  • Evenimente › Concursul „Simon Petru” 2019

Rezultatele concursului de matematică „Simon Petru” organizată de Colegiul Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş din anul şcolar 2018-2019 (ediţia a XIX-a). Participanți: clasa a IV-a 61, clasa a V-a 90, clasa a VI-a 43, clasa a VII-a 37, clasa a VIII-a 21, clasa a IX-a (Matematică-Informatică) 16, clasa a X-a (Matematică-Informatică) 17, clasa a XI-a (Matematică-Informatică) 5, clasa a XII-a (Matematică-Informatică) 3, clasa a IX-a (Ştiinţe ale Naturii) 7, clasa a X-a (Ştiinţe ale Naturii) 21, clasa a XI-a (Ştiinţe ale Naturii) 10, clasa a XII-a (Ştiinţe ale Naturii) 10, total 341.mecsigla M E CMinisterul Educaţiei

Târgu Mureș Colegiul Naţional „Unirea” România