sigla
Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (3)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 51, număr mesaje: 509.

Olimpiade Naţionale 2022-2023

  • Evenimente › Olimpiade Naţionale 2023

Tabel cu elevii Colegiului Naţional „Unirea” care au participat la faza Naţională a diferitelor Olimpiade din anul şcolar 2022-2023. Distribuţia elevilor calificaţi pe specializări: Matematică-Informatică 6, Ştiinţe ale Naturii 3, Ştiinţe Sociale 2, Filologie 2 și Gimnaziu 0.


Ziua porților deschise 2023

  • Informaţii › Noutăţi

Pregătit să întâmpine o nouă generaţie de absolvenţi ai claselor a VIII-a, Colegiul Naţional „Unirea”, Târgu Mureș, vă aşteaptă, cu „porţile deschise” să păşiţi în toposul şcolii, să ne cunoaşteţi preocupările, activităţile, performanţele.

pdf Invitație ziua porților deschise (139 descărcări)


Înscriere în clasa pregătitoare 2023-2024

  • Informaţii › Noutăţi

Înscriere în clasa pregătitoare în anul școlar 2023-2024.

zip Documente informative (140 descărcări)


În aceste zile, când natura a dat zvon de primăvară, ne pregătim să trecem un prag și să intrăm în paradigma echinocțiului cosmic și sufletesc

  • Acasă

În aceste zile, când natura a dat zvon de primăvară, ne pregătim să trecem un prag și să intrăm în paradigma echinocțiului cosmic și sufletesc.


Zilele Colegiului 2023

  • Galerii › 2022-2023 › Zilele Colegiului 2023

Vineri, , Colegiul Naţional „Unirea”, la ceas simbolic de sărbătoare, a conferit educației valoare, prin acordarea Premiilor de excelență, a Premiilor „Junior academic”, pentru elevii ciclului primar, Premiile pentru activitățile cultural artistice și pentru performanțele sportive, precum și Premiile pentru voluntariat.

Au fost reluate concursuri de tradiție, precum Concursul regional de Creație și interpretare artistică „Cuvinte ce exprimă adevărul”, Concursul Plurilingvism, Concursul județean de matematică „Simon Petru”, Simularea examenlor de biologie și chimie în vederea admiterii la Facultatea de Medicină în colaborare cu UMFST „George Emil Palade”, Târgu Mureș.


Rezultate simulare de admitere la UMFST - Chimie

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele elevilor înscriși la Concursul de simulare a admiterii de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie „GEORGE EMIL PALADE” din Târgu Mureș, Concurs organizat la Colegiul Național „Unirea” la data de .

pdf Rezultate Simulare admitere UMFST - Chimie (139 descărcări)


Premii - Concursul de matematică „Simon Petru”, ediția XXI

  • Informaţii › Noutăţi

Premii – Concursul de matematică „Simon Petru”, ediția XXI

pdf Premii - Concursului de matematică „Simon Petru”, ediția XXI (139 descărcări)


Rezultatele concursului de matematică „Simon Petru”, ediția XXI

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele concursului de matematică „Simon Petru”, ediția XXI

zip Rezultatele concursului de matematică „Simon Petru”, ediția XXI (139 descărcări)


Simulare de admitere la UMFST - Biologie

  • Informaţii › Noutăţi

Vineri, a avut loc simularea examenului de admitere la UMFST Târgu Mureș, la disciplina BIOLOGIE. Au participat 71 de candidați din liceele și colegiile județului Mureș. Prezentăm anexat rezultatele obținute, precum și baremele pentru corectură.

Le mulțumim tuturor pentru interesul acordat concursului nostru, îi felicităm și le urăm mult succes la admiterea propriu-zisă.

De asemenea, mulțumim echipei de profesori din colegiile mureșene pentru subiectele propuse, precum și inimoșilor voluntari din clasele 11B și 12B pentru conduita impecabilă pe toată perioada organizării și desfășurării acestui concurs.


Simulare de admitere la UMFST - Chimie

  • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, organizează la data de , SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA UMFSTDISCIPLINA CHIMIE ȘI CHIMIE ORGANICĂ.

zip Simulare admitere UMFST - Chimie (139 descărcări)mecsigla M E CMinisterul Educaţiei

Târgu Mureș Colegiul Naţional „Unirea” România