sigla
Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (3)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 45, număr mesaje: 444.

Subiect și barem - Matematică - Evaluare Națională 2020

  • Informaţii › Noutăţi

Subiectul și baremul a fost publicat și poate fi consultat la următoarea adresă web: Subiecte și bareme Evaluare Națională 2020.

zip Subiect și barem Matematică 17 iunie 2020 ora 15:00 (16 descărcări)


Repartizare - Matematică - Evaluare Națională 2020

  • Informaţii › Noutăţi

Pentru accesul candidaților în săli, se vor respecta intervalele orare stabilite de profesorii diriginți.

pdf Repartizare Matematică 17 iunie 2020 (16 descărcări)


Premii de Excelenţă 2020

  • Evenimente › Premii de Excelenţă 2020

Tabele cu elevii Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş distinşi cu Premii de Excelenţă în anul şcolar 2019-2020. Aceste premii se acordă anual, în cadrul Zilelor Colegiului Naţional „Unirea”. Tabelele sunt sortate în ordine alfabetică. Au fost acordate 104 premii pe următoarele categorii: Premii de Excelenţă 48 elevi, Excelenţă Cultural-Artistic-Sportivă 16 elevi, Loialitate faţă de şcoală 6 elevi, Voluntariat 19 elevi, respectiv Junior Academic 15 elevi.


Subiect și barem - Limba română - Evaluare Națională 2020

  • Informaţii › Noutăţi

Subiectul și baremul a fost publicat și poate fi consultat la următoarea adresă web: Subiecte și bareme Evaluare Națională 2020.

zip Subiect și barem Limba română 15 iunie 2020 ora 15:00 (14 descărcări)


Repartizare - Limba română - Evaluare Națională 2020

  • Informaţii › Noutăţi

Pentru accesul candidaților în săli, se vor respecta intervalele orare stabilite de profesorii diriginți.

pdf Repartizare Limba română 15 iunie 2020 (16 descărcări)


Prevederi Legislative Evaluare Națională 2020

  • Informaţii › Noutăţi

Prevederi Legislative Evaluare Națională 2020 pentru absolvenţii clasei a VIII-a.

zip Documente informative Evaluare Națională 2020 (16 descărcări)


PRECIZĂRI SUSȚINERE ATESTATE ȘI COMPETENȚE

  • Informaţii › Noutăţi

REGLEMENTĂRI PRIVIND DESFĂȘURAREA ȘI SUSȚINEREA ATESTATELOR ȘI COMPETENȚELOR

Arhiva conține extrase de proceduri operaționale și cereri ale atestatelor de informatică și competențe lingvistice pentru sesiunea iunie 2020.

zip Precizări atestate și competențe 2020 (14 descărcări)


Mesaj de absolvire 2020

  • Galerii › 2019-2020 › Mesaj de absolvire 2020

Mesajul de absolvire a promoţiei 2020 a Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş s-a desfăşurat online în data de în Sala Festivă. Clasele şi diriginţii promoţiei 2020 din Colegiul Naţional „Unirea”: XII A (Matematică-Informatică) – Negrea Ana Maria, XII B (Ştiinţe ale Naturii) – Blaga Cristinel, XII C (Ştiinţe ale Naturii) – Mircea Teodora, XII D (Ştiinţe Sociale) – Paşca Simion Mihai, XII E (Filologie) – Baciu-Marinescu Petru.


Scrisoare deschisă în prag de absolvire

  • Acasă

Poate părea surprinzătoare adresarea la persoana a II-a, singular, dar fiecare absolvent al acestei generații uniriste este o individualitate, o personalitate care poartă amprenta puternică a unui caracter bine clădit… Fiecare tânăr este în sine un OM, care a adunat crâmpeie din existența noastră, care a învățat să transforme cuvântul în idee, care a știut să dea sens unor valori, care a avut puterea să reziste, să dea o lecție de adevărată demnitate, când viața s-a poticnit într-un timp suspendat…

Dragi absolvenți, v-au adus împreună entuziasmul tinereţii, tenacitatea, puterea de a vă autodepăși. Vă dorim să înfruntaţi cu acelaşi curaj furtunile şi să arătaţi lumii că sunteţi construiţi pentru a fi cei mai buni. Avem încredere în voi şi ştim că veţi reuşi în tot ceea ce v-aţi propus. Pentru că aveţi curaj şi pentru că ştiţi să discerneţi între frumos, bine și adevăr, alegând calea cea dreaptă.

Urmați-vă visul și Universul va deschide uși, acolo unde erau doar ziduri !

Director, prof. dr. Stănescu Aurora Manuela

pdf Scrisoare deschisă în prag de absolvire (13 descărcări)


Stimați profesori și părinți, dragii noștri elevi

  • Acasă

Traversăm o perioadă dificilă, în care trebuie să învățăm să prețuim sănătatea și darul suprem al vieții. Trebuie să fim solidari, să înțelegem că timpul acum statornicește o legătură trainică între elevi, părinți și profesori, prin grija noastră față de semeni, prin prețuirea celui de lângă noi, prin respectul față de cei care ne protejează și care ne oferă o șansă la viitor. Tinerețea înseamnă libertate, dar acum aceasta presupune manifestarea liberă a cugetului înalt! Dragi elevi, noi acum vă oferim răbdarea câștigată în timp, încrederea în ceea ce sunteți, puterea de a înțelege că este mai mult decât o simplă provocare.

Director,

Prof. Aurora Stănescu

pdf Stimați profesori și părinți, dragii noștri elevi (15 descărcări)mecsigla M E CMinisterul Educaţiei și Cercetării

Tîrgu Mureș Colegiul Naţional „Unirea” România