sigla
Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (2)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 46, număr mesaje: 457.

Regulamentul de organizare și funcționare propriu

  • Informaţii › Noutăţi

Regulamentul de organizare și funcționare propriu al Colegiului Național „Unirea”.

pdf Regulament (51 descărcări)


Deschiderea festivă a anului școlar 2021-2022

  • Acasă

Stimaţi profesori, distinşi părinţi, dragi elevi „unirişti”

Începutul unui nou an școlar presupune, de fiecare dată, emoții, așteptări, speranțe și, mai ales, o nesecată dorință de cunoaștere.

Anul școlar 2021-2022 sperăm să se constituie într-un prilej de a perpetua prestigiul Colegiului Naţional „Unirea”, prin noi performanţe şi rezultate de excepţie, prin excelenţă în educaţie, prin integrare în tradiţia şcolii mureşene.

Vă adresăm, stimaţi profesori, îndemnul de a vă pune în slujba şcolii, cu aceeaşi competenţă, dăruire şi tenacitate de care mereu aţi dat dovadă.

Dragi elevi, școala este rampa de lansare a visurilor voastre, de aceea, vă aşteptăm să păşiţi, din nou, pragul şcolii, să cutezaţi şi să vă înălţaţi, îndrăznind să parcurgeţi acest drum alături de noi, în marea călătorie a cunoaşterii.

Vă dorim, stimaţi părinţi, să vă împliniţi prin reuşitele copiilor, devenind astfel părtaşi la desăvârşirea destinului educaţional al copiilor dumneavoastră.

Vă așteptăm luni, , ora 10:00, la momentul festiv al deschiderii noului an școlar, la Colegiul Național „Unirea”!

Împreună, vom reuşi!

Conducerea Colegiului Naţional „Unirea”

Director,
Prof. dr. Aurora Stănescu


Transferul elevilor - diferențe

  • Informaţii › Noutăţi

Orar examene de diferență și programe școlare.

zip Diferențe 2021 (50 descărcări)


Calendar privind transferul elevilor

  • Informaţii › Noutăţi

Calendar privind transferul elevilor începând cu anul școlar 2021-2022.

pdf Calendar transferuri (50 descărcări)


ÎNSCRIERE CLASA a IX-a

  • Informaţii › Noutăţi

ANUL ȘCOLAR 2021-2022

Bun venit la Colegiul Național „Unirea”!

În vederea înscrierii în clasa a IX-a, vă aducem la cunoștință că perioada de înscriere și depunerea dosarelor vor avea loc între .

Programul de înscriere se desfășoară în intervalul orar 9:00 – 16:00, în sala 8 (parter).

Atașăm fișa de înscriere și cuprinsul dosarului de înscriere, cu documentele / actele necesare. Fișa de înscriere poate fi listată și completată de către candidat / părinte / tutore, reprezentant legal, dar trebuie semnată numai de elev / candidat.

Conducerea Colegiului Național „Unirea”

Director,

prof. dr. Stănescu Aurora Manuela

zip Înscrieri clasa a IX-a (52 descărcări)


Contestații Bacalaureat 2021

  • Informaţii › Noutăţi

Cererile pentru contestații în urma rezultatelor obținute la Bacalaureat 2021, sesiunea iunie-iulie se pot depune la comisia de examen aflată în sala 14, astăzi în intervalul orar 12:00-18:00. Cererile se pot depune și online la adresa de email: contestatiebac@colegiulunirea.ro cu precizarea că acestea trebuie semnate, scanate și trimise în intervalul orar mai sus menționat, conform modelului și o copie CI.

pdf Contestații BAC 2021 (50 descărcări)


Contestații Evaluare Națională 2021

  • Informaţii › Noutăţi

Cererile pentru contestații în urma rezultatelor obținute la Evaluarea Națională se pot depune direct la secretariatul unității de învățământ în data de în intervalul orar 16:00-19:00 și în data de în intervalul 8:00-12:00, în clădirea C1 situată în curtea mică interioară a Colegiului Național „Unirea”. Cererile se pot depune și online la adresa de email: contestatieevnat@colegiulunirea.ro cu precizarea că acestea trebuie semnate atât de părinte cât și de elev, scanat și trimis la adresa mai sus menționată.

pdf Contestații EN 2021 (50 descărcări)


Festivitate de absolvire 2021

  • Galerii › 2020-2021 › Festivitate de absolvire 2021

Festivitatea de absolvire a promoţiei 2021 a Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş s-a desfăşurat în data de la Centrul de Evenimente RAB. Clasele şi diriginţii promoţiei 2021 din Colegiul Naţional „Unirea”: XII A (Matematică-Informatică) – Mărginean Manuela, XII B (Ştiinţe ale Naturii) – Suciu Stanca, XII C (Ştiinţe ale Naturii) – Radu Suzana Maria, XII D (Ştiinţe Sociale) – Rad Mihaela Sorina, XII E (Filologie) – Pintilie Tünde.


Ziua Porților Deschise

  • Informaţii › Noutăţi

Ziua Porților Deschise – 2021

zip Ziua-Portilor-Deschise (50 descărcări)


Proiectul ChimECo

  • Informaţii › Proiectul ChimECo

Pagină dedicată proiectului ChimECo a Colegiului Naţional „Unirea”. Chimie prin experiment și colaborare (ChimECo). Proiect finanțat prin programul ȘTIINȚESCU-RICHTER pentru chimie.mecsigla M E CMinisterul Educaţiei

Târgu Mureș Colegiul Naţional „Unirea” România