sigla

Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (5)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate site-ului, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Aceste mesaje sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină.

Rezultate simulare la chimie organică 2017

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele de la Simularea concursului de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureş, la disciplina chimie organică, simulare organizată la Colegiul Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş.

Descărcare arhivă ZIP: Rezultate simulare la chimie 2017 zip (342 descărcări)


Mesaj clasa pregătitoare 2017-2018

  • Informaţii › Noutăţi

Mesajul pentru înscrierea în clasa pregătitoare a Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş, anul şcolar 2017-2018.

Descărcare document PDF: Mesaj clasa pregătitoare 2017-2018 pdf (218 descărcări)


Ziua Porţilor Deschise clasa pregătitoare 2017-2018

  • Informaţii › Noutăţi

Ziua Porţilor Deschise pentru bobocii unirişti va avea loc în data de , între orele 15:00-17:00 la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi”.


Înscriere clasa pregătitoare 2017-2018

  • Informaţii › Noutăţi

Informaţii (circumscripţia şcolară, criterii specifice, calendar evaluare psihosomatică, plan de şcolarizare, programul de înscriere, prezentare unitate) privind înscrierea în clasa pregătitoare a Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş pentru anul şcolar 2017-2018.

Descărcare arhivă ZIP: Informaţii clasa pregătitoare zip (239 descărcări)


Simularea la chimie organică 2017

  • Informaţii › Noutăţi

Vineri ora 12:00, la Colegiul Naţional „Unirea” Tîrgu Mureş, va avea loc Simularea concursului de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureş, la disciplina chimie organică. Înscrierea elevilor are loc în perioada , ora 15:00.

Descărcare arhivă ZIP: Simularea la chimie organică 2017 zip (259 descărcări)


Zilele Colegiului 2017

  • Galerii › 2016-2017 › Zilele Colegiului 2017

Conştienţi că şcoala de azi trebuie să ofere, prin întreaga sferă de activitate, o imagine compexă a deschiderii către adevăratele valori, considerăm că, împreună, elevi, profesori, părinţi, instituţiile administrative, de educaţie şi de cultură din Tîrgu Mureş, putem oferi dimensiunea amplă a unui destin educaţional ce se înscrie îndrăzneţ pe traiectoria devenirii.


Programul Zilelor Colegiului 2017

  • Informaţii › Noutăţi

Programul activităţilor desfăşurate cu ocazia Zilelor Colegiul Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş în anul şcolar 2016-2017.

Descărcare document PDF: Programul Zilelor Colegiului 2017 pdf (192 descărcări)


Simulare de admitere la UMF

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele şi baremele de la simularea admiterii la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tîrgu Mureş, . Festivitatea de premiere va fi anunţată prin secretariatele şcolilor de provenienţă a candidaţilor şi pe www.colegiulunirea.ro.

Descărcare arhivă ZIP: Simulare admitere UMF zip (857 descărcări)


„Unirea”... de Crăciun 2016

  • Galerii › 2016-2017 › „Unirea”... de Crăciun 2016

Sărbătoarea Crăciunului a fost organizată în data de . Din ceasul de taină al cuvântului nins, din spiritul credinţei adevărate şi al tradiţiilor străvechi, ne învăluie farmecul sărbătorilor, în ecouri de colind. Retrăind valorile trecutului, simţind prezentul prin ochii elevilor noştri şi privind cu încredere spre viitor, spiritul „unirist” dăinuie. În atmosfera prilejuită de bucuria şi emoţia acestor momente unice, vă transmitem gândurile noastre de recunostinţă şi apreciere, alături de calde urări de prosperitate şi frumoase împliniri pentru anul ce bate la poarta timpului. Fie ca împreună să configurăm destinul acestei şcoli, lăsăndu-ne cuprinşi de visuri îndrăzneţe, de sperante şi de lumina binecuvântată a darurilor şi a gândurilor de suflet.


1 Decembrie la Colegiul Naţional „Unirea”

  • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Naţional „Unirea” a sărbătorit Ziua Natională a României în data de , prin organizarea manifestării „ întru fiinţa naţiei române”. Evenimentul a cuprins o serie de activităţi care s-au desfăşurat în curtea Colegiului Naţional „Unirea”, de la ora 11:00, şi, apoi, de la ora 13:00 în Sala Festivă, unde a avut loc un concurs interdisciplinar pe echipe „Unire si prietenie”.mecsigla M E N Ministerul Educaţiei Naţionale

facebook Facebook Like Colegiul Naţional „Unirea” Trafic Ranking