sigla

Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (4)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 36, număr mesaje: 355.

Calendarul examenului de bacalaureat 2018

  • Informaţii › Noutăţi

Calendarul examenului de bacalaureat naţional 2018.

Descărcare PDF: Calendar bacalaureat 2018 pdf 195 descărcări


Zilele Colegiului 2018

  • Galerii › 2017-2018 › Zilele Colegiului 2018

Casa de Cultură „Mihai Eminescu” a găzduit vineri, , începând cu ora 12:00, Spectacolul festiv „Perspective uniriste”. Sala a fost plină de elevi, cadre didactice și oficialități. Dintre oficialități au luat cuvântul dr. Florea Dorin (Primarul Municipiului Tîrgu Mureș), Cîmpeanu Alexandru (Vicepreședintele Consiliului Județean Mureș), dr. Goga Lucian (Prefectul Județului Mureș) și dr. Kozak Mioara (Inspector Limba și literatura română).

Profesor dr. Stănescu Aurora Manuela (Director Colegiul Național „Unirea”) a acordat „medalii întru dăinuirea spiritului unirist” unor parteneri de încredere ai Colegiului: profesor Chira Cristiana (Director Casa Corpului Didactic Mureș), profesor dr. Borda Angela (Prorector Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș), profesor dr. Imre Silvia (Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș) și Avram Monica (Director Biblioteca Județeană Mureș).


Rezultate simulare la chimie 2018

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele de la Simularea concursului de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureş, la disciplina CHIMIE, simulare organizată la Colegiul Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş în .


Programul Zilelor Colegiului 2018

  • Informaţii › Noutăţi

Programul activităţilor desfăşurate cu ocazia Zilelor Colegiul Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş în anul şcolar 2017-2018.

Descărcare PDF: Programul Zilelor Colegiului 2018 pdf 257 descărcări


Simulare de admitere la UMF

  • Informaţii › Noutăţi

Ediția a IV-a a simulării examenului de admitere la UMF Tîrgu Mureş s-a desfășurat la data de , reunind elevi din liceele și colegiile județului Mureș.

Concursul a fost organizat de profesorii catedrei de biologie a Colegiului Național „Unirea”, în parteneriat cu UMF Tîrgu Mureş. Prezentăm rezultatele acestui concurs și adresăm felicitări tuturor participanților, precum și eficientei echipei de organizare, formată din elevi ai clasei a XI-a C.


Simulare la chimie 2018

  • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, organizează SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș – DISCIPLINA CHIMIE.

Concursul se va desfășura în data de (joi) între orele 12:00 – 15:00 la Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș și este destinat elevilor din clasa a XI-a și a XII-a care studiază în învățământul secundar superior (licee și colegii) din județul Mureș.

Profesorii de chimie de la clasă vor descărca formularul de înscriere de pe website-ul Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş http://colegiulunirea.ro sau de pe site-ul https://fizchprofesor.wordpress.com. După completare, formularul va fi transmis pe adresa de e-mail: stela.cimpoi@gmail.com.

Înscrierile se vor face din data de până în data de , ora 15:00.

Pentru participarea la acest concurs NU SE PERCEPE TAXĂ.

Descărcare ZIP: Simularea la chimie 2018 zip 451 descărcări


Colinde Uniriste

  • Informaţii › Noutăţi

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

„Cu colinde de Crăciun,
Vă dorim un an mai bun
Și cu dragostea creştină,
Să primiţi în dar lumină,
Zurgălăi de flori de gheaţă,
Mult noroc s-aveţi în viaţă!”


Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!

  • Acasă

Pe fir de poveste, din adâncimi de timp, din seara de colindă, din amintirea ce picură în potirul timpului, din calendarul ce cu pas egal și indiferent măsoară timpul, Sfintele Sărbători ne învăluie în spiritul lor.
Fie ca Sfintele Sărbători să vină cu daruri de suflet, iar anul ce bate la poarta timpului să vă aducă prosperitate şi frumoase împliniri profesionale!

La Mulţi Ani!

Corpul profesoral al Colegiului Naţional „Unirea”,
Director, prof. dr. Stănescu Aurora Manuela


Campania celor 16 zile de activism împotriva violenței

  • Informaţii › Noutăţi

Campania celor 16 zile de activism împotriva violenței… este o campanie care se desfășoară la nivel internațional, în perioada , având ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra formelor de manifestare a violenței ca o încălcare a drepturilor omului și a consecințelor ei dramatice.

Descărcare PDF: Campania împotriva violenței pdf 82 descărcări


1 Decembrie la Colegiul Naţional „Unirea”

  • Informaţii › Noutăţi

Venind în întâmpinarea evenimentului, Colegiul Naţional „Unirea” a organizat miercuri, , un ansamblu de activităţi şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, cu conştiinţa faptului că marile momente ale istoriei naţionale instituie, de-a lungul timpului şi însemnele perenităţii noastre ca neam.

Pentru că tinerii sunt deschizători de orizonturi, configurând prin acţiunile pe care le perpetuează destinul viitor al unui popor, elevii Colegiului Naţional „Unirea” s-au situat în continuitatea unor valori instituite prin interesul faţă de trecutul, prezentul şi viitorul şcolii.mecsigla M E N Ministerul Educaţiei Naţionale

facebook Facebook Like Colegiul Naţional „Unirea” Trafic Ranking