sigla

Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (4)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate site-ului, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Aceste mesaje sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină.

Simulare la chimie 2018

  • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, organizează SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș – DISCIPLINA CHIMIE.

Concursul se va desfășura în data de (joi) între orele 12:00 – 15:00 la Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș și este destinat elevilor din clasa a XI-a și a XII-a care studiază în învățământul secundar superior (licee și colegii) din județul Mureș.

Profesorii de chimie de la clasă vor descărca formularul de înscriere de pe website-ul Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş http://colegiulunirea.ro sau de pe site-ul https://fizchprofesor.wordpress.com. După completare, formularul va fi transmis pe adresa de e-mail: stela.cimpoi@gmail.com.

Înscrierile se vor face din data de până în data de , ora 15:00.

Pentru participarea la acest concurs NU SE PERCEPE TAXĂ.

Descărcare arhivă ZIP: Simularea la chimie 2018 zip (427 descărcări)


Colinde Uniriste

  • Informaţii › Noutăţi

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

„Cu colinde de Crăciun,
Vă dorim un an mai bun
Și cu dragostea creştină,
Să primiţi în dar lumină,
Zurgălăi de flori de gheaţă,
Mult noroc s-aveţi în viaţă!”


Pe fir de poveste, din adâncimi de timp, din seara de colindă, din amintirea ce picură în potirul timpului, din calendarul ce cu pas egal și indiferent măsoară timpul, Sfintele Sărbători ne învăluie în spiritul lor.
Fie ca Sfintele Sărbători să vină cu daruri de suflet, iar anul ce bate la poarta timpului să vă aducă prosperitate şi frumoase împliniri profesionale!

La Mulţi Ani!

Corpul profesoral al Colegiului Naţional „Unirea”,
Director, prof. dr. Stănescu Aurora Manuela


Campania celor 16 zile de activism împotriva violenței

  • Informaţii › Noutăţi

Campania celor 16 zile de activism împotriva violenței… este o campanie care se desfășoară la nivel internațional, în perioada , având ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra formelor de manifestare a violenței ca o încălcare a drepturilor omului și a consecințelor ei dramatice.

Descărcare document PDF: Campania împotriva violenței pdf (72 descărcări)


1 Decembrie la Colegiul Naţional „Unirea”

  • Informaţii › Noutăţi

Venind în întâmpinarea evenimentului, Colegiul Naţional „Unirea” a organizat miercuri, , un ansamblu de activităţi şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, cu conştiinţa faptului că marile momente ale istoriei naţionale instituie, de-a lungul timpului şi însemnele perenităţii noastre ca neam.

Pentru că tinerii sunt deschizători de orizonturi, configurând prin acţiunile pe care le perpetuează destinul viitor al unui popor, elevii Colegiului Naţional „Unirea” s-au situat în continuitatea unor valori instituite prin interesul faţă de trecutul, prezentul şi viitorul şcolii.

Descărcare document PDF: Articol 1 Decembrie 2017 pdf (83 descărcări)


Concursul Național de Lectură „Mircea Nedelciu”

  • Informaţii › Noutăţi

În cadrul Târgului Internațional GAUDEAMUS de la București, ediția a XIV-a, organizat în perioada , s-a desfășurat finala pe țară a Concursului Național de Lectură „Mircea Nedelciu”. În urma participării la etapa zonală a concursului s-a calificat la faza națională eleva Bucșea Maria, clasa a XI-a E, de la Colegiul Național „Unirea”, profesor coordonator Pop Consuela Manuela. Câștigătoarea Concursului Național de Lectură „Mircea Nedelciu” a fost eleva Bucșea Maria, căreia îi mulțumim pentru efortul depus și pentru pasiunea ei față de lectură.

Descărcare document PDF: Concursul „Mircea Nedelciu” pdf (76 descărcări)


„Opriți bullying-ul sau desființați recreațiile!”

  • Informaţii › Noutăţi

O nouă campanie de prevenire a fenomenului de bullying din școli a fost lansată pe plan național în data de , la ora 11. Prin mesajul ei controversat, „Opriți bullying-ul sau desființați recreațiile!”, campania evidențiază faptul că foarte multe cazuri de agresiuni și de umiliri au loc în timpul recreațiilor dintre orele de curs.

Descărcare document PDF: Opriți bullying-ul 2017 pdf (108 descărcări)


Balul Bobocilor 2017

  • Galerii › 2016-2017 › Balul Bobocilor 2017

Balul bobocilor claselor a IX-a a Colegiului Naţional „Unirea” cu tematica „Fahrenheit 451 – S.O.S. Culturii, Artelor și Umanității” s-a desfăşurat în data de în sala mare a Teatrului Naţional din Tîrgu Mureş. Miss şi Mister Boboc Colegiul Naţional „Unirea” 2017 au fost: Târnăvean Daria Maria şi Şerban Sebastian Mihai. Premianţii au fost: Precub Alexandra Oana şi Târnăvean Mircea Răzvan (premiul II), Pop Cătălina Daria şi Cristea Raul Alexandru (premiul III), Hancu Oana Maria şi Lateş Mihai Horaţiu (premiul de popularitate). Au mai participat şi următorii elevi: Boca Victor David, Chinezu Iulia Andreea, Chiorean David Alexandru, Iosif Ioana, Ormenişan Bogdan Andrei, Opriş Tudor Remus, Sălăgean Bianca Alexandra, Stanciu Paul Florin, Tăurean Oana Alexandra şi Turceniuc Alexia Raluca.


Orarul claselor 2017-2018 semestrul I

  • Informaţii › Noutăţi

Orarul claselor Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş pentru semestrul I, anul şcolar 2017-2018.

Descărcare arhivă ZIP: Orarul claselor 2017-2018 semestrul I zip (247 descărcări)


Raport de evaluare semestrul II 2016-2017

  • Informaţii › Noutăţi

Raportul de evaluare a activităților de instruire și educare a elevilor din semestrul II a anului școlar 2016-2017.

Descărcare document PDF: Raport de evaluare semestrul II 2016-2017 pdf (117 descărcări)mecsigla M E N Ministerul Educaţiei Naţionale

facebook Facebook Like Colegiul Naţional „Unirea” Trafic Ranking