sigla

Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (4)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 42, număr mesaje: 411.

Zilele Colegiului 2019

  • Galerii › 2018-2019 › Zilele Colegiului 2019

Manifestările ocazionate de Zilele Colegiului Naţional „Unirea”, prin implicarea directă a profesorilor și a elevilor, au demostrat preocupările multiple, diversitatea acțiunilor, rămânând în viața școlii și în conștiința generațiilor, prin ecourile pe care acestea le transmit, de la activitățile de tradiție, precum Concursul regional eminescian de creație și interpretare „Cuvinte ce exprimă adevărul”, la Concursul de matematică „Simon Petru”, Concursul de plurilingvism, la cele de dată relativ recentă, dar strâns legate de profilul educațional al colegiului nostru, precum simularea admiterii la UMFST, disciplinele biologie și chimie, sau și mai îndrăzneț, Cercul de robotică unde s-a înregistrat performanța unui prim robot competitiv.


Simulare de admitere la UMFST - Rezultate Biologie

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele de la simularea admiterii pentru disciplina biologie la „Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie” din Tîrgu Mureș, , SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA UMFSTDISCIPLINA BIOLOGIE.

pdf Simulare admitere UMFST - rezultate biologie (794 descărcări)


Simulare de admitere la UMFST - Rezultate Chimie

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele de la simularea admiterii pentru disciplina chimie la „Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie” din Tîrgu Mureș, , SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA UMFSTDISCIPLINA CHIMIE.

pdf Simulare admitere UMFST - rezultate chimie (747 descărcări)


Statistică Google Analytics 2018

  • Informaţii › Statistică Google Analytics 2018

Statistică parțială Google Analytics a site-ului instituţiei noastre, a Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş pentru anul 2018. Top 3 browsere: Chrome (13699), Safari (4479), Firefox (1282), top 3 rezoluţii: 360×640 (5765), 1366×768 (2951), 375×667 (2802), respectiv top 3 dispozitive: Mobile (12176), Desktop (9666), Tablet (500).


„Unirea”... de Crăciun 2018

  • Galerii › 2018-2019 › „Unirea”... de Crăciun 2018

Sărbătoarea Crăciunului a fost organizată în data de . Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste. Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și fericire!


Mesaj de sărbători 2018

  • Acasă

Stimaţi profesori, distinşi părinţi, dragi elevi „unirişti”

Sfintele Sărbători să vă învăluie în spiritul lor, aducându-vă liniște alături de cei dragi, prosperitate și frumoase împliniri, binecuvântarea Tainei Nașterii Domnului și pace sufletească.

Vă dorim ca la prag de timp să pășiți în noul an cu încredere și speranță.

La Mulți Ani!

Conducerea Colegiului Naţional „Unirea”

Director prof. dr. Stănescu Aurora Manuela


Simulare de admitere la UMFST

  • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Tîrgu Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, organizează la data de , SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA UMFSTDISCIPLINA BIOLOGIE.

pdf Simulare admitere UMFST (274 descărcări)


Orarul claselor 2018-2019 semestrul I

  • Informaţii › Noutăţi

Orarul claselor Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş pentru semestrul I, anul şcolar 2018-2019.

zip Orarul claselor 2018-2019 semestrul I (283 descărcări)


Simulare la chimie 2019

  • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Tîrgu Mureș, organizează SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Tîrgu Mureș – DISCIPLINA CHIMIE ȘI CHIMIE ORGANICĂ.

Concursul se va desfășura în data de (joi) între orele 12:00 – 15:00 la Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș și este destinat elevilor din clasa a XI-a și a XII-a care studiază în învățământul secundar superior (licee și colegii) din județul Mureș.

Profesorii de chimie de la clasă vor descărca formularul de înscriere de pe website-ul Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş http://colegiulunirea.ro sau de pe site-ul https://fizchprofesor.wordpress.com. După completare, formularul va fi transmis pe adresa de e-mail: stela.cimpoi@gmail.com.

Înscrierile se vor face până în data de , ora 15:00.

Pentru participarea la acest concurs NU SE PERCEPE TAXĂ.

zip Simularea la chimie 2019 (138 descărcări)


Aniversare Centenar 2018

  • Galerii › 2018-2019 › Aniversare Centenar 2018

Aniversarea Centenarului 2018 la Colegiul Naţional „Unirea” s-a desfăşurat în data de la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Tîrgu Mureş, sub titulatura „Unirea… 100 de ani de istorie și de istorii”.

„Istoria ne totalizează”, afirma Constantin Noica, sintetizând, astfel, ideea că numai prin conştiinţa identităţii istorice putem stabili coordonatele esenţiale ale existenţei noastre ca neam.

Ideea de unitate are semnificaţii profunde nu numai în istorie. De aceea, începând din acest an am promovat valorile „uniriste” printr-un parteneriat pe l-am lansat către Colegiile „Unirea” din ţară. Se pare că vibraţia momentului a reverberat în sufletele tuturor uniriştilor şi au răspuns invitaţiei noastre profesori şi elevi de la Colegiul Naţional „Unirea”, Braşov, Colegiul Naţional „Unirea”, din Focşani, Colegiul Naţional Tehnic „Unirea”, din Paşcani, Colegiul Tehnic „Unirea”, din Ştei.mecsigla M E N Ministerul Educaţiei Naţionale

facebook Facebook Like Colegiul Naţional „Unirea” Trafic Ranking