sigla

Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (4)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 40, număr mesaje: 394.

Simulare de admitere la UMFST

  • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Tîrgu Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, organizează la data de , SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA UMFSTDISCIPLINA BIOLOGIE.

pdf Simulare admitere UMFST (250 descărcări)


Orarul claselor 2018-2019 semestrul I

  • Informaţii › Noutăţi

Orarul claselor Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş pentru semestrul I, anul şcolar 2018-2019.

zip Orarul claselor 2018-2019 semestrul I (260 descărcări)


Simulare la chimie 2019

  • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Tîrgu Mureș, organizează SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Tîrgu Mureș – DISCIPLINA CHIMIE ȘI CHIMIE ORGANICĂ.

Concursul se va desfășura în data de (joi) între orele 12:00 – 15:00 la Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș și este destinat elevilor din clasa a XI-a și a XII-a care studiază în învățământul secundar superior (licee și colegii) din județul Mureș.

Profesorii de chimie de la clasă vor descărca formularul de înscriere de pe website-ul Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş http://colegiulunirea.ro sau de pe site-ul https://fizchprofesor.wordpress.com. După completare, formularul va fi transmis pe adresa de e-mail: stela.cimpoi@gmail.com.

Înscrierile se vor face până în data de , ora 15:00.

Pentru participarea la acest concurs NU SE PERCEPE TAXĂ.

zip Simularea la chimie 2019 (116 descărcări)


Aniversare Centenar 2018

  • Galerii › 2018-2019 › Aniversare Centenar 2018

Aniversarea Centenarului 2018 la Colegiul Naţional „Unirea” s-a desfăşurat în data de la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Tîrgu Mureş, sub titulatura „Unirea… 100 de ani de istorie și de istorii”.

„Istoria ne totalizează”, afirma Constantin Noica, sintetizând, astfel, ideea că numai prin conştiinţa identităţii istorice putem stabili coordonatele esenţiale ale existenţei noastre ca neam.

Ideea de unitate are semnificaţii profunde nu numai în istorie. De aceea, începând din acest an am promovat valorile „uniriste” printr-un parteneriat pe l-am lansat către Colegiile „Unirea” din ţară. Se pare că vibraţia momentului a reverberat în sufletele tuturor uniriştilor şi au răspuns invitaţiei noastre profesori şi elevi de la Colegiul Naţional „Unirea”, Braşov, Colegiul Naţional „Unirea”, din Focşani, Colegiul Naţional Tehnic „Unirea”, din Paşcani, Colegiul Tehnic „Unirea”, din Ştei.


Balul Bobocilor 2018

  • Galerii › 2018-2019 › Balul Bobocilor 2018

Balul bobocilor claselor a IX-a a Colegiului Naţional „Unirea” cu tematica „Our Side’s Story” s-a desfăşurat în data de în sala mare a Teatrului Naţional din Tîrgu Mureş. Miss şi Mister Boboc Colegiul Naţional „Unirea” 2018 au fost: Farcaș Georgiana Cezara şi Bota Eduard Silviu. Premianţii au fost: Simon Maria Cristina şi Mureşan Denis Sorin (premiul II), Şut Sorana Cristina şi Moldovan Laurenţiu (premiul III), Andraş Nicola Paula şi Handrea Dragoş Ioan (premiul de popularitate). Au mai participat şi următorii elevi: Cărburean Amalia Juliana, Mera Albert Iulian, Moldovan Evelyn, Mureşan Andrei, Mureşan Septimiu Ovidiu, Stoica Flaviu Philip și Valenti Alexia Clelia.


Programul Național „Școala Altfel”

  • Informaţii › Noutăţi

Centralizator pentru activitățile din săptămâna „Școala Altfel”. Mult Succes!

pdf Școala Altfel (164 descărcări)


Raport semestrul II - An Școlar 2017-2018

  • Informaţii › Noutăţi

Raport de evaluare a activităților de instruire și educare a elevilor – semestrul II, an școlar 2017-2018

pdf Raport semestrul II (99 descărcări)


Raport privind starea și calitatea învățământului

  • Informaţii › Noutăţi

Raport privind starea și calitatea învățământului – Anul Școlar 2017-2018

pdf Raport stare și calitate (60 descărcări)


Education 4 change

  • Informaţii › Noutăţi

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mureș derulează începând cu luna august 2018, proiectul Education 4 change, proiect finanțat cu suma de 17.185 euro prin Granturile SEE – Mecanismul Financiar 2014-2021 în cadrul Programului de Educație, Burse, Ucenicie și Antreprenoriatul Tinerilor în România.

pdf Education 4 change (61 descărcări)


Ziua Educaţiei 2018

  • Galerii › 2018-2019 › Ziua Educaţiei 2018

Evenimentele dedicate Zilei Internaționale a Educaţiei s-au desfăşurat în data de în Piaţa Teatrului Naţional din Tîrgu Mureş.

În ansamblul manifestărilor prilejuite de Ziua Internațională a Educaţiei, Colegiul Naţional „Unirea” s-a alăturat inițiativei Inspectoratului Școlar Județean Mureș, susținând acțiunile organizate în Piața Teatrului Național, prin momente artistice și felicitări cu mesaje adresate dascălilor, pregătite de elevii ciclului primar.mecsigla M E N Ministerul Educaţiei Naţionale

facebook Facebook Like Colegiul Naţional „Unirea” Trafic Ranking