sigla

Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (4)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate site-ului, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Aceste mesaje sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină.

1 Decembrie la Colegiul Naţional „Unirea”

  • Informaţii › Noutăţi

Venind în întâmpinarea evenimentului, Colegiul Naţional „Unirea” a organizat miercuri, , un ansamblu de activităţi şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, cu conştiinţa faptului că marile momente ale istoriei naţionale instituie, de-a lungul timpului şi însemnele perenităţii noastre ca neam.

Pentru că tinerii sunt deschizători de orizonturi, configurând prin acţiunile pe care le perpetuează destinul viitor al unui popor, elevii Colegiului Naţional „Unirea” s-au situat în continuitatea unor valori instituite prin interesul faţă de trecutul, prezentul şi viitorul şcolii.

Descărcare document PDF: Articol 1 Decembrie 2017 pdf (80 descărcări)


Concursul Național de Lectură „Mircea Nedelciu”

  • Informaţii › Noutăţi

În cadrul Târgului Internațional GAUDEAMUS de la București, ediția a XIV-a, organizat în perioada , s-a desfășurat finala pe țară a Concursului Național de Lectură „Mircea Nedelciu”. În urma participării la etapa zonală a concursului s-a calificat la faza națională eleva Bucșea Maria, clasa a XI-a E, de la Colegiul Național „Unirea”, profesor coordonator Pop Consuela Manuela. Câștigătoarea Concursului Național de Lectură „Mircea Nedelciu” a fost eleva Bucșea Maria, căreia îi mulțumim pentru efortul depus și pentru pasiunea ei față de lectură.

Descărcare document PDF: Concursul „Mircea Nedelciu” pdf (69 descărcări)


„Opriți bullying-ul sau desființați recreațiile!”

  • Informaţii › Noutăţi

O nouă campanie de prevenire a fenomenului de bullying din școli a fost lansată pe plan național în data de , la ora 11. Prin mesajul ei controversat, „Opriți bullying-ul sau desființați recreațiile!”, campania evidențiază faptul că foarte multe cazuri de agresiuni și de umiliri au loc în timpul recreațiilor dintre orele de curs.

Descărcare document PDF: Opriți bullying-ul 2017 pdf (104 descărcări)


Balul Bobocilor 2017

  • Galerii › 2016-2017 › Balul Bobocilor 2016

Miss şi Mister Boboc Colegiul Naţional „Unirea” 2017 au fost: Târnăvean Daria Maria şi Şerban Sebastian Mihai. Premianţii au fost: Precub Alexandra Oana şi Târnăvean Mircea Răzvan (premiul II), Pop Cătălina Daria şi Cristea Raul Alexandru (premiul III), Hancu Oana Maria şi Lateş Mihai Horaţiu (premiul de popularitate). Au mai participat şi următorii elevi: Boca Victor David, Chinezu Iulia Andreea, Chiorean David Alexandru, Iosif Ioana, Sălăgean Bianca Alexandra, Ormenişan Bogdan Andrei, Opriş Tudor Remus, Stanciu Paul Florin, Tăurean Oana Alexandra şi Turceniuc Alexia Raluca.


Orarul claselor 2017-2018 semestrul I

  • Informaţii › Noutăţi

Orarul claselor Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş pentru semestrul I, anul şcolar 2017-2018.

Descărcare arhivă ZIP: Orarul claselor 2017-2018 semestrul I zip (235 descărcări)


Raport de evaluare semestrul II 2016-2017

  • Informaţii › Noutăţi

Raportul de evaluare a activităților de instruire și educare a elevilor din semestrul II a anului școlar 2016-2017.

Descărcare document PDF: Raport de evaluare semestrul II 2016-2017 pdf (112 descărcări)


Proiect de dezvoltare instituțională 2016-2020

  • Informaţii › Noutăţi

Proiectul de dezvoltare instituțională 2016-2020 al Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş.

Descărcare document PDF: Proiect de dezvoltare instituțională 2016-2020 pdf (94 descărcări)


Regulament de ordine interioară 2017-2018

  • Informaţii › Noutăţi

Regulament de ordine interioară al Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş pentru anul școlar 2017-2018.

Descărcare document PDF: Regulamentul de ordine interioară 2017-2018 pdf (138 descărcări)


Deschiderea festivă a anului școlar 2017-2018

  • Informaţii › Noutăţi

Începutul toamnei se asociază, mai peste tot, cu debutul unor parcursuri de formare. Ne putem întreba, desigur, cum s-a ajuns la o astfel de convenţie şi la o structură a anului şcolar care se mulează pe acelaşi cadraj temporal. De ce şcoala nu începe primăvara, ci la strânsul rodului, la „împlinirea” vremii? De ce s-a statornicit timpul maturizării, al coacerii, al culesului ca început de an sau de ciclu şcolar? De ce debutul „semănării” cunoaşterii coincide cu timpul roadelor? De ce timpul astronomic este punctat de un ASTFEL DE eveniment? Educaţia devine autentică atunci când ştii ce dai mai departe, când ceea ce transmiţi este validat, închegat. De aceea, poate, începutul cunoaşterii coincide cu toamna, cu maturizarea, cu momentul în care rodul devine evident, mizându-se pe valoarea „fructului” ce este dăruit şi primit… Din această perspectivă deschisă integrăm viziunea noastră asupra educaţiei, astfel încât să răspundem în continuare nivelului calitativ pe care l-a avut întotdeauna Colegiul Naţional „Unirea”.


Deschiderea festivă a anului școlar 2017-2018

  • Informaţii › Noutăţi

Deschiderea festivă a anului școlar 2017-2018, va avea loc luni, , ora 10:00, în curtea mare a Colegiului Național „Unirea”.

Descărcare document PDF: Deschiderea festivă a anului școlar 2017-2018 pdf (238 descărcări)mecsigla M E N Ministerul Educaţiei Naţionale

facebook Facebook Like Colegiul Naţional „Unirea” Trafic Ranking