sigla
Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (4)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 45, număr mesaje: 446.

Simulare de admitere la UMFST - rezultate Chimie

  • Informaţii › Noutăţi

Felicitări tuturor participanților și mult succes în continuare!

zip Simulare admitere UMFST - rezultate Chimie (238 descărcări)


Simulare de admitere la UMFST - rezultate Biologie

  • Informaţii › Noutăţi

Felicitări tuturor participanților și mulțumiri echipelor de voluntari din clasele: a XI-a C, a IX-a B și a XI-a B.

zip Simulare admitere UMFST - rezultate Biologie (81 descărcări)


Simulare de admitere la UMFST - Biologie

  • Informaţii › Noutăţi

TABEL NOMINALELEVI ÎNSCRIȘI LA SIMULAREA ADMITERII LA UMFST TÎRGU MUREȘ, PREZENȚA: ORA 10:00 – COLEGIUL NAȚIONAL UNIREA, ETAJ II, SALA FESTIVĂ.

pdf Simulare admitere UMFST - Biologie (133 descărcări)


Consiliul Şcolar al Elevilor 2019-2020

  • Despre noi › Consiliul elevilor 2020

Pagina prezintă membrii Consiliului Şcolar al Elevilor Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş pentru anul şcolar 2019-2020. Consiliul Şcolar al Elevilor este coordonat de profesorii: director dr. Stănescu Aurora Manuela, director adjunct Pop Consuela Manuela / Iacov Hermina Maria, consilier educativ Sabău Laura Stanca.


Simulare de admitere la UMFST - Chimie

  • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, organizează la data de 23 ianuarie 2020, SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA UMFSTDISCIPLINA CHIMIE.

zip Simulare admitere UMFST - Chimie (216 descărcări)


„Unirea”... de Crăciun 2019

  • Galerii › 2019-2020 › „Unirea”... de Crăciun 2019

Sărbătoarea Crăciunului a fost organizată în data de . Din ceasul de taină al cuvântului nins, din spiritul credinţei adevărate şi al tradiţiilor străvechi, ne învăluie farmecul sărbătorilor, în ecouri de colind. Retrăind valorile trecutului, simţind prezentul prin ochii elevilor noştri şi privind cu încredere spre viitor, spiritul „unirist” dăinuie.

În atmosfera prilejuită de bucuria şi emoţia acestor momente unice, vă transmitem gândurile noastre de recunostinţă şi apreciere, alături de calde urări de prosperitate şi frumoase împliniri pentru anul ce bate la poarta timpului. Fie ca împreună să configurăm destinul acestei şcoli, lăsăndu-ne cuprinşi de visuri îndrăzneţe, de sperante şi de lumina binecuvântată a darurilor şi a gândurilor de suflet.


Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!

  • Acasă

Pe fir de poveste, din adâncimi de timp, din seara de colindă, din amintirea ce picură în potirul timpului, din calendarul ce cu pas egal și indiferent măsoară timpul, Sfintele Sărbători ne învăluie în spiritul lor.
Fie ca Sfintele Sărbători să vină cu daruri de suflet, iar anul ce bate la poarta timpului să vă aducă prosperitate şi frumoase împliniri profesionale!

La Mulţi Ani!

Corpul profesoral al Colegiului Naţional „Unirea”,
Director, prof. dr. Stănescu Aurora Manuela


Simulare de admitere la UMFST - Biologie

  • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Tîrgu Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, organizează la data de , SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA UMFSTDISCIPLINA BIOLOGIE.

pdf Simulare admitere UMFST - Biologie (90 descărcări)


Calendar-Transferuri Elevi

  • Informaţii › Noutăţi

Calendar-Transferuri Elevi.

pdf Transferuri elevi (137 descărcări)


1 Decembrie la Colegiul Naţional „Unirea”

  • Informaţii › Noutăţi

DE ZIUA ŢĂRIICOLEGIUL NAŢIONAL „UNIREA” ÎNTRU DĂINUREA NEAMULUI ŞI A ŞCOLII ROMÂNEŞTI

Venind în întâmpinarea sărbătoririi Zilei Naționale a României, Colegiul Naţional „Unirea” a organizat un ansamblu de activităţi şi manifestări dedicate Marii Uniri, cu conştiinţa faptului că marile momente ale istoriei naţionale instituie, de-a lungul timpului şi însemnele perenităţii noastre ca neam. Pentru că tinerii sunt deschizători de orizonturi, configurând prin acţiunile pe care le perpetuează destinul viitor al unui popor, elevii Colegiului Naţional „Unirea” s-au situat în continuitatea unor valori instituite prin interesul faţă de trecutul, prezentul şi viitorul şcolii.mecsigla M E CMinisterul Educaţiei și Cercetării

facebook Facebook Like Colegiul Naţional „Unirea” Trafic Ranking trafic