sigla

Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (4)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 37, număr mesaje: 363.

Rezultate competențe digitale

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele la Proba de evaluare a competenţelor digitale din perioada .

pdf Rezultate competenţe digitale (300 descărcări)


Programare competenţe lingvistice - proba orală

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală într-o limbă de circulație internațională . Candidaţii repartizaţi în ziua examenului trebuie să prezinte cartea de identitate sau paşaportul. Candidaţii sunt rugaţi să fie prezenţi în săli cu o oră mai devreme decât ora programării!

pdf Programare competenţe lingvistice (200 descărcări)


Programare competenţe lingvistice

  • Informaţii › Noutăţi

ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR PARTICIPANȚI la proba de evaluare a competenţelor lingvistice de circulaţie internaţională: PROBA SE DESFĂȘOARĂ ÎN DOUĂ ZILE, TOATE PROBELE SUNT OBLIGATORII! În data de se va desfășura proba de înțelegere a unui text audiat, urmată de proba scrisă (accesul candidaților în sălile de examen se va face în intervalul orar 11:00 – 11:30), iar în data de se va desfășura proba orală (limba engleză, limba franceză, limba germană).

pdf Programare competenţe lingvistice (304 descărcări)


Rezultate limba maternă - proba orală

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – maghiară din .

pdf Rezultate limba maghiară - oral (205 descărcări)


Rezultate limba română - proba orală

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română din .

pdf Rezultate limba română - oral (303 descărcări)


Programare competenţe digitale

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de competenţe digitale din zilele , respectiv . ACCESUL ÎN SALA DE EXAMEN SE FACE PE BAZA CĂRŢII DE IDENTITATE SAU A PAŞAPORTULUI ÎNTRE ORELE 12:00 ŞI 12:30!

pdf Programare competenţe digitale (270 descărcări)


Programare limba maternă - proba orală

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – maghiară . Candidaţii repartizaţi în ziua examenului trebuie să prezinte cartea de identitate sau paşaportul. Candidaţii sunt rugaţi să fie prezenţi în săli cu o oră mai devreme decât ora programării!

pdf Programare limba maghiară - oral (133 descărcări)


Programare limba română - proba orală

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română . Candidaţii repartizaţi în ziua examenului trebuie să prezinte cartea de identitate sau paşaportul. Candidaţii sunt rugaţi să fie prezenţi în săli cu o oră mai devreme decât ora programării!

pdf Programare limba română - oral (303 descărcări)


Calendarul examenului de bacalaureat 2018

  • Informaţii › Noutăţi

Calendarul examenului de bacalaureat naţional 2018.

pdf Calendar bacalaureat 2018 (200 descărcări)


Zilele Colegiului 2018

  • Galerii › 2017-2018 › Zilele Colegiului 2018

Casa de Cultură „Mihai Eminescu” a găzduit vineri, , începând cu ora 12:00, Spectacolul festiv „Perspective uniriste”. Sala a fost plină de elevi, cadre didactice și oficialități. Dintre oficialități au luat cuvântul dr. Florea Dorin (Primarul Municipiului Tîrgu Mureș), Cîmpeanu Alexandru (Vicepreședintele Consiliului Județean Mureș), dr. Goga Lucian (Prefectul Județului Mureș) și dr. Kozak Mioara (Inspector Limba și literatura română).

Profesor dr. Stănescu Aurora Manuela (Director Colegiul Național „Unirea”) a acordat „medalii întru dăinuirea spiritului unirist” unor parteneri de încredere ai Colegiului: profesor Chira Cristiana (Director Casa Corpului Didactic Mureș), profesor dr. Borda Angela (Prorector Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș), profesor dr. Imre Silvia (Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș) și Avram Monica (Director Biblioteca Județeană Mureș).mecsigla M E N Ministerul Educaţiei Naţionale

facebook Facebook Like Colegiul Naţional „Unirea” Trafic Ranking