sigla

Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (3)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 40, număr mesaje: 394.

Verificarea cunoștințelor de limbă engleză

  • Informaţii › Noutăţi

Calendarul testelor pentru proba de verificare a cunoștințelor de limbă engleză pentru admiterea în clasele a IX-a cu program bilingv de predare a unei limbi moderne de circulație internațională.

zip Documente-verificare limba engleză (227 descărcări)


Consiliul Şcolar al Elevilor 2018-2019

  • Despre noi › Consiliul elevilor 2019

Pagina prezintă membrii Consiliului Şcolar al Elevilor Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş pentru anul şcolar 2018-2019. Consiliul Şcolar al Elevilor este coordonat de profesorii: director dr. Stănescu Aurora Manuela, director adjunct Pop Consuela Manuela, consilier educativ Sabău Laura Stanca.


Înscriere clasa pregătitoare 2019-2020

  • Informaţii › Noutăţi

Informaţii (circumscripţia şcolară, criterii specifice, calendar evaluare psihosomatică, plan de şcolarizare, programul de înscriere, prezentare unitate) privind înscrierea în clasa pregătitoare a Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş pentru anul şcolar 2019-2020.

zip Informații clasa pregătitoare (170 descărcări)


Ziua Porţilor Deschise clasa pregătitoare 2019-2020

  • Informaţii › Noutăţi

Ziua Porţilor Deschise pentru bobocii unirişti va avea loc în data de , între orele 14:00-16:00.


Premii de Excelenţă 2019

  • Evenimente › Premii de Excelenţă 2019

Tabele cu elevii Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş distinşi cu Premii de Excelenţă în anul şcolar 2018-2019. Aceste premii se acordă anual, în cadrul Zilelor Colegiului Naţional „Unirea”. Tabelele sunt sortate în ordine alfabetică. Au fost acordate 171 premii pe următoarele categorii: Premii de Excelenţă 29 elevi, Excelenţă Academică 73 elevi, Excelenţă Cultural-Artistică 7 elevi, Excelenţă Sportivă 21 elevi, Loialitate faţă de şcoală 5 elevi, respectiv Voluntariat 36 elevi.


Zilele Colegiului 2019

  • Galerii › 2018-2019 › Zilele Colegiului 2019

Manifestările ocazionate de Zilele Colegiului Naţional „Unirea”, prin implicarea directă a profesorilor și a elevilor, au demostrat preocupările multiple, diversitatea acțiunilor, rămânând în viața școlii și în conștiința generațiilor, prin ecourile pe care acestea le transmit, de la activitățile de tradiție, precum Concursul regional eminescian de creație și interpretare „Cuvinte ce exprimă adevărul”, la Concursul de matematică „Simon Petru”, Concursul de plurilingvism, la cele de dată relativ recentă, dar strâns legate de profilul educațional al colegiului nostru, precum simularea admiterii la UMFST, disciplinele biologie și chimie, sau și mai îndrăzneț, Cercul de robotică unde s-a înregistrat performanța unui prim robot competitiv.


Simulare de admitere la UMFST - Rezultate Biologie

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele de la simularea admiterii pentru disciplina biologie la „Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie” din Tîrgu Mureș, , SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA UMFSTDISCIPLINA BIOLOGIE.

pdf Simulare admitere UMFST - rezultate biologie (768 descărcări)


Simulare de admitere la UMFST - Rezultate Chimie

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele de la simularea admiterii pentru disciplina chimie la „Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie” din Tîrgu Mureș, , SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA UMFSTDISCIPLINA CHIMIE.

pdf Simulare admitere UMFST - rezultate chimie (724 descărcări)


„Unirea”... de Crăciun 2018

  • Galerii › 2018-2019 › „Unirea”... de Crăciun 2018

Sărbătoarea Crăciunului a fost organizată în data de . Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste. Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și fericire!


Mesaj de sărbători 2018

  • Acasă

Stimaţi profesori, distinşi părinţi, dragi elevi „unirişti”

Sfintele Sărbători să vă învăluie în spiritul lor, aducându-vă liniște alături de cei dragi, prosperitate și frumoase împliniri, binecuvântarea Tainei Nașterii Domnului și pace sufletească.

Vă dorim ca la prag de timp să pășiți în noul an cu încredere și speranță.

La Mulți Ani!

Conducerea Colegiului Naţional „Unirea”

Director prof. dr. Stănescu Aurora Manuelamecsigla M E N Ministerul Educaţiei Naţionale

facebook Facebook Like Colegiul Naţional „Unirea” Trafic Ranking