sigla

Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (3)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate site-ului, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Aceste mesaje sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină.

Programare limba maternă - proba orală

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – maghiară . Candidaţii repartizaţi în ziua examenului trebuie să prezinte cartea de identitate sau paşaportul. Candidaţii sunt rugaţi să fie prezenţi în săli cu o oră mai devreme decât ora programării!

Descărcare document PDF: Programare limba maghiară - oral pdf (112 descărcări)


Programare limba română - proba orală

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română . Candidaţii repartizaţi în ziua examenului trebuie să prezinte cartea de identitate sau paşaportul. Candidaţii sunt rugaţi să fie prezenţi în săli cu o oră mai devreme decât ora programării!

Descărcare document PDF: Programare limba română - oral pdf (282 descărcări)


Calendarul examenului de bacalaureat 2018

  • Informaţii › Noutăţi

Calendarul examenului de bacalaureat naţional 2018.

Descărcare document PDF: Calendar bacalaureat 2018 pdf (182 descărcări)


Rezultate simulare la chimie 2018

  • Informaţii › Noutăţi

Rezultatele de la Simularea concursului de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureş, la disciplina CHIMIE, simulare organizată la Colegiul Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş în .

Descărcare document PDF: Rezultate simulare la chimie 2018 pdf (471 descărcări)


Programul Zilelor Colegiului 2018

  • Informaţii › Noutăţi

Programul activităţilor desfăşurate cu ocazia Zilelor Colegiul Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş în anul şcolar 2017-2018.

Descărcare document PDF: Programul Zilelor Colegiului 2018 pdf (230 descărcări)


Simulare de admitere la UMF

  • Informaţii › Noutăţi

Ediția a IV-a a simulării examenului de admitere la UMF Tîrgu Mureş s-a desfășurat la data de , reunind elevi din liceele și colegiile județului Mureș.

Concursul a fost organizat de profesorii catedrei de biologie a Colegiului Național „Unirea”, în parteneriat cu UMF Tîrgu Mureş. Prezentăm rezultatele acestui concurs și adresăm felicitări tuturor participanților, precum și eficientei echipei de organizare, formată din elevi ai clasei a XI-a C.

Descărcare document PDF: Simulare admitere UMF pdf (845 descărcări)


Simulare la chimie 2018

  • Informaţii › Noutăţi

Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, organizează SIMULAREA CONCURSULUI DE ADMITERE de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș – DISCIPLINA CHIMIE.

Concursul se va desfășura în data de (joi) între orele 12:00 – 15:00 la Colegiul Național „Unirea” din Tîrgu Mureș și este destinat elevilor din clasa a XI-a și a XII-a care studiază în învățământul secundar superior (licee și colegii) din județul Mureș.

Profesorii de chimie de la clasă vor descărca formularul de înscriere de pe website-ul Colegiului Naţional „Unirea” din Tîrgu Mureş http://colegiulunirea.ro sau de pe site-ul https://fizchprofesor.wordpress.com. După completare, formularul va fi transmis pe adresa de e-mail: stela.cimpoi@gmail.com.

Înscrierile se vor face din data de până în data de , ora 15:00.

Pentru participarea la acest concurs NU SE PERCEPE TAXĂ.

Descărcare arhivă ZIP: Simularea la chimie 2018 zip (416 descărcări)


Colinde Uniriste

  • Informaţii › Noutăţi

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

„Cu colinde de Crăciun,
Vă dorim un an mai bun
Și cu dragostea creştină,
Să primiţi în dar lumină,
Zurgălăi de flori de gheaţă,
Mult noroc s-aveţi în viaţă!”


Pe fir de poveste, din adâncimi de timp, din seara de colindă, din amintirea ce picură în potirul timpului, din calendarul ce cu pas egal și indiferent măsoară timpul, Sfintele Sărbători ne învăluie în spiritul lor.
Fie ca Sfintele Sărbători să vină cu daruri de suflet, iar anul ce bate la poarta timpului să vă aducă prosperitate şi frumoase împliniri profesionale!

La Mulţi Ani!

Corpul profesoral al Colegiului Naţional „Unirea”,
Director, prof. dr. Stănescu Aurora Manuela


Campania celor 16 zile de activism împotriva violenței

  • Informaţii › Noutăţi

Campania celor 16 zile de activism împotriva violenței… este o campanie care se desfășoară la nivel internațional, în perioada , având ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra formelor de manifestare a violenței ca o încălcare a drepturilor omului și a consecințelor ei dramatice.

Descărcare document PDF: Campania împotriva violenței pdf (63 descărcări)mecsigla M E N Ministerul Educaţiei Naţionale

facebook Facebook Like Colegiul Naţional „Unirea” Trafic Ranking