sigla

Informaţii Colegiul Naţional „Unirea”

Noutăţi (2)

Pagina Noutăţi a Colegiului Naţional „Unirea” listează mesaje scurte, pagini noi adăugate, modificări făcute asupra unor pagini deja existente. Mesajele sunt afişate în ordine invers cronologică, 10 mesaje pe pagină. Număr pagini: 42, număr mesaje: 415.

Deschiderea festivă a anului școlar 2019-2020

  • Informaţii › Noutăţi

Deschiderea festivă a anului școlar 2019-2020, va avea loc luni, , ora 10:00, în curtea mare a Colegiului Național „Unirea”.

pdf Deschiderea festivă a anului școlar 2019-2020 (140 descărcări)


Mesaj de început de an şcolar 2019-2020

  • Acasă

Stimaţi profesori, distinşi părinţi, dragi elevi „unirişti”

Anul școlar 2019-2020 sperăm să se constituie într-un prilej de a perpetua prestigiul Colegiului Naţional „Unirea”, prin noi performanţe şi rezultate de excepţie, prin excelenţă în educaţie, prin integrare în tradiţia şcolii mureşene, dar şi printr-o viziune integratoare asupra perspectivelor educaţiei.

Vă adresăm, stimaţi profesori, îndemnul de a vă pune în slujba şcolii, cu aceeaşi competenţă, dăruire şi tenacitate de care mereu aţi dat dovadă.

Vă aşteptăm, dragi elevi, să păşiţi, din nou, pragul şcolii, să cutezaţi şi să vă înălţaţi, îndrăznind să parcurgeţi acest drum alături de noi, în marea călătorie a cunoaşterii.

Vă dorim, stimaţi părinţi, să vă împliniţi prin reuşitele copiilor, devenind astfel părtaşi la desăvârşirea destinului educaţional al copiilor dumneavoastră.

Împreună, vom reuşi!

Conducerea Colegiului Naţional „Unirea”

Director prof. dr. Stănescu Aurora Manuela


Examene de diferență

  • Informaţii › Noutăţi

La avizierul școlii se poate consulta lista nominală cu elevii care susțin examene de diferență, precum și disciplinele aferente, din data de , începând cu ora 16:00.


Transfer elevi an școlar 2019-2020

  • Informaţii › Noutăţi

Calendarul susținerii examenelor de diferență pentru anul școlar 2019-2020, NOTĂ! La avizierul școlii se pot consulta listele nominale cu disciplinele la care elevii susțin examene de diferență!

pdf Transfer an școlar 2019-2020 (372 descărcări)


Transfer elevi an școlar 2019-2020

  • Informaţii › Noutăţi

Calendarul examenelor de diferență și diferențele de susținut în cazul transferurilor pentru anul școlar 2019-2020.

zip Transfer an școlar 2019-2020 (659 descărcări)


Bacalaureat 2019

  • Acasă

Prag al maturității, dar și al unui parcurs educațional, examenul de bacalaureat presupune încununarea unui efort susținut.
Transmitem absolvenților claselor a XII-a mult succes și reușită deplină la Examenul național de bacalaureat.

Conducerea Colegiului Național „Unirea”


Repartizare EN Matematică

  • Informaţii › Noutăţi

În atenția elevilor clasei a VIII-a care susțin Evaluarea Națională la Matematică în data de . Accesul elevilor este permis în săli în intervalul orar 8:00 – 8:30. Mult succes!

pdf Repartizare EN Matematică 2019 (120 descărcări)


Repartizare EN Limba şi literatura română

  • Informaţii › Noutăţi

În atenția elevilor clasei a VIII-a care susțin Evaluarea Națională la Limba şi literatura română în data de . Accesul elevilor este permis în săli în intervalul orar 8:00 – 8:30. Mult succes!

pdf Repartizare EN Limba română 2019 (142 descărcări)


Programare competențe lingvistice - proba orală - Liceul Teoretic Dr. Lind

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală într-o limbă de circulație internațională – Liceul Teoretic Dr. Lind – Câmpenița în data de . Candidaţii repartizaţi în ziua examenului trebuie să prezinte cartea de identitate sau paşaportul. Candidaţii sunt rugaţi să fie prezenţi în săli cu o oră mai devreme decât ora programării!

pdf Repartizare proba C oral 2019 Dr. Lind (93 descărcări)


Programare competențe lingvistice - proba orală

  • Informaţii › Noutăţi

Programarea candidaţilor la Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală într-o limbă de circulație internațională în data de . Candidaţii repartizaţi în ziua examenului trebuie să prezinte cartea de identitate sau paşaportul. Candidaţii sunt rugaţi să fie prezenţi în săli cu o oră mai devreme decât ora programării!

pdf Repartizare proba C oral 2019 (144 descărcări)mecsigla M E CMinisterul Educaţiei și Cercetării

facebook Facebook Like Colegiul Naţional „Unirea” Trafic Ranking