Sponsori

Strategia de bussines

Expodom

Expodom

Tocmai ne-am întors de la etapa regională FTC Romania by PowerPlay cu o calificare la etapa națională, iar cei de la Expodom au decis să fie printre cei ce ne susțin în drumul nostru spre aceasta și să ne sprijine cu un cort extensibil pentru a ne duce standul la nivelul competițiilor din străinătate. Le mulțumim astfel partenerilor de la Expodom pentru sprijinul oferit in logistica acțiunilor noastre. Suntem fericiți că de-acum înainte vom avea propriul nostru pavilion portabil în următoarele deplasări.

Bestjobs

Bestjobs

BestJobs este o platformă online care a luat naștere în octombrie 2000. Aflat de atunci pe piaţa românească, BestJobs pune la dispoziţia clienţilor resurse pentru carieră și recrutare, oferind o paletă variată de joburi din diverse domenii. BestJobs este unul dintre sponsorii noștri principali.

Dürkopp Adler Ag

Dürkopp Adler Ag

Firma se ocupă cu execuţia de subansamble și piese de înaltă complexitate pentru mașini de cusut și alte aplicaţii, prelucrări prin așchiere de înaltă precizie pe centre de comandă numerică CNC pentru piese de dimensiuni mici și mijloci, precum și prelucrări complexe a suprafeţelor și tratamente termice.

Lateral

Lateral

Fondat în 2008, Lateral este o firmă de proiectare și dezvoltare, cu sediul în New York, San Francisco, și cu o prezență semnificativă în Marea Britanie și România. Filiala din Târgu Mureș ne-a ajutat în găzduirea Concursului Naţional de Robotică, organizat de Colegiul Naţional „Unirea”, concurs desfășurat între 20 – 21 aprilie 2019.

Mobila Dalin

Mobila Dalin

Mobila Dalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat care activează pe piaţa din România începând cu anul 1992. Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate, Mobila Dalin este pe locul 4 în topul producătorilor de mobilier tapiţat din România.

Mavi Prod

Mavi Prod

Mavi este o companie producătoare de utilaje agricole care are mai multe filiale în ţară. Datorită asemănării domeniului în care se dezvoltă firma cu partea tehnică a proiectului nostru, ei ne-au sprijinit dorinţa de a aduce robotul la un nivel mai înalt.

Blum Prod

Blum Prod

Înființată în 1994, Blum Prod este o societate cu capital privat integral românesc, care își desfășoară activitatea în domeniul termoformării maselor plastice. Întălnirile cu domnul inginer Blum nu au avut scopul de a obţine resurse financiare, ci idei, impresii și indicaţii din partea unui profesionist care împărtășește aceeași pasiune ca noi.

Dafcochim

Dafcochim

Începând cu anul înfiinţării sale, societatea Dafcochim s-a specializat în comercializarea produselor chimice pentru industrie. De la Dafcochim am obţinut o sponsorizare generoasă la un moment crucial pentru echipa noastră.

Aliat Autoexcelență

Aliat Autoexcelență

Existența centrului ALIAT, începând din anul 2000, se reflectă cu ușurinţă în următoarele cifre: 15 autovehicule livrate lunar, 15 autovehicule în service zilnic, 1500 ore de manoperă lunar, 15000000 de piese și accesorii vândute anual.

Clubul Rotary Maris Târgu Mureș

Clubul Rotary Maris Târgu Mureș

Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri și a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate și stabilește relaţii de bună înţelegere.

Fitoprest

Fitoprest

Fitoprest este o companie care se ocupă de comerţ în domeniul agriculturii, distribuind seminţe și pesticide.

Optica Optofarm

Optica Optofarm

Este o companie care se ocupă cu consultaţii oftalmologice și producere de ochelari și lentile de contact. Ne-au sprijinit activitatea, deși domeniul de activitate al echipei și al companiei sunt diferite.

Primăria Municipiului Târgu Mureș

Primăria Municipiului Târgu Mureș

Cu ajutorul Primăriei orașului nostru, ne-au fost asigurate cazarea și transportul la etapa regională din Cluj-Napoca.