Echipe

Generația 2019-2021

Boambă Ovidiu Vasile

Boambă Ovidiu Vasile

Inginer Hardware

Am ales să iau parte la activităţile organizate în cadrul clubului de robotică pentru că doresc să înţeleg mai bine acest domeniu vast al tehnologiei. FTC este concursul care îmbină programarea și mecanica, ramuri ale informaticii și fizicii, cu concepte ce nu ţin, neapărat, de acest domeniu al știinţelor exacte.

Cristea Raul Alexandru

Cristea Raul Alexandru

Inginer Hardware

Mereu am fost pasionat de programare, astfel fiind foarte încântat când am aflat de echipa de robotică a colegiului. Modul în care programarea se îmbină cu mecanica și ingineria pur și simplu mă fascinează. Nu în ultimul rând, nimic nu ar fi posibil fără munca în echipă.

Huza Damian

Huza Damian

Inginer Hardware

Pasionat de tehnologie am ales implicarea în clubul de robotică al școlii pentru a experimenta la prima mână lucrul în domeniul ingineriei în care intenţionez să-mi creez un viitor. Concursul FTC reprezintă pentru mine o ocazie de a testa ceea ce am învăţat până acum.

Huza Lisandra

Huza Lisandra

Marketing

Am ales să particip la cercul de robotică ghidată de dorinţa de a experimenta lucrui noi, atăt în cadrul școlii, cât și în viaţa de zi cu zi. Lucrul în echipă poate fi uneori destul de complicat, fiecare având idei diferite, dar cu toţii am învăţat să coperăm mai mult și să fim mai îmţelegători.

Iliescu Alexia

Iliescu Alexia

Inginer Software

Când am auzit de concursul FTC am fost foarte încântată știind că prin intermediul acestuia îmi voi putea dezvolta abilităţile tehnice și mecanice. Totodată acest concurs reprezintă pentru mine și o formă de relaxare, petrecând timp cu persoane cu același pasiuni ca ale mele și făcând ceea ce îmi place.

Lazăr Vlad

Lazăr Vlad

Inginer Hardware

Concursul m-a atras încâ de la început, fiind convins că prin intermediul lui îmi voi putea dezvolta atât abilităţile tehnice și mecanice, cât și spiritul de echipă. Sunt sigur că experienţa dobândită în cadrul concursului FTC mă va ajuta într-o carieră viitoare în domeniul informaticii.

Moldovan Andrei Bogdan

Moldovan Andrei Bogdan

Fotograf, Web Design

Mereu am fost pasionat de programare, iar echipa de robotică mi-a oferit oportunitatea de a vedea cum se îmbină programarea cu mecanica și totodată să văd ce înseamnă cu adevărat munca în echipă.

Moldovan Paul

Moldovan Paul

Inginer Hardware

Fiind pasionat de programare, am fost încântat să aflu de echipa de robotică a liceului, în care am decis ulterior să mă implic. Pe lângă faptul că acest club mă ajută să mă dezvolt în plan intelectual, pentru mine reprezintă de asemenea o modalitate bună de a stabilii prietenii de lungă durată cu membrii echipei, fiind un colectiv unit.

Popa Carla Diana

Popa Carla Diana

Inginer Software

Am ales să particip la această competiţie pentru a-mi îmbunătăţi cunoștinţele în domeniul IT și pentru a experimenta mecanica. Sunt convinsă că această experienţă mă va ajuta pe viitor și totodată, se va adăuga amintirilor din liceu deoarece suntem o echipă unită, fiind colegi și prieteni.

Sălăgean Briana

Sălăgean Briana

Inginer Software

Am ales să fac parte din clubul de robotică Hardwired deoarece sunt pasionată de tehnologie, în special de programare, și de modul în care aceasta va revoluţiona viitorul. Sunt convinsă că participarea în competiţia FTC îmi va oferi oportunitatea să învâţ ce înseamnă construirea unui robot și îmi va dezvolta abilităţile de muncă în echipă.

Șerban Sebastian Mihai

Șerban Sebastian Mihai

Mascota

Am optat pentru cercul de robotică datorită interesului meu pentru tehnologie pe care profilul la care studiez mi l-a insuflat. Consider că participarea în cadrul competiției FTC mă ajută să îmi dezvolt abilităţi în domeniul fizicii și al programării.

Todoran Diana Andreea

Todoran Diana Andreea

Inginer Imprimare 3D

Întotdeauna mi s-a părut inteligenţa artificială fascinantă, astfel am decis să particip la cercul de robotică, unde tipărirea 3D mi-a atras atenţia. Am ales să particip la această competiţie ca să îmi dezvolt abilitatea de proiectare 3D și pentru a construi un robot împreună cu prietenii.