Echipe

Generația 2018-2019

Jîrcan Alexandru Alin

Jîrcan Alexandru Alin

Coach și programator

Anul acesta am hotărât să fac ceva în plus, pentru a-mi stimula intelectul, așa că, auzind despre clubul de robotică, am zis că ar fi o alegere foarte bună să mă înscriu ţinând cont de cerinţele mele și de pasiunea mea pentru electronică.

Bentea Bogdan

Bentea Bogdan

Driver și mecanic

Dorind să fac ceva diferit la școală, nu doar să fac ore normale, m-am găndit că un concurs de robotică ar fi modalitatea perfectă să ies din zona de confort. Lucrând în echipă mi-am dat seama cât de greu e uneori să mulţumești pe toată lumea, dar știu că efortul pe care îl depun alături de colegii mei nu este în zadar.

Soțan Ioachim

Soțan Ioachim

Driver și programator

Ca în orice echipă, sarcinile sunt repartizate pe departamente, iar eu, fiind pasionat în special de partea de software am ales să fiu alătur departamentului de programare. De asemenea sunt pasionat de aproape orice activitate sportivă, de aceea majoritatea timpului meu liber îl petrec mergând la sală, la alergat, sau jucând fotbal.

Radu Darius Răzvan

Radu Darius Răzvan

Inginer

Sunt o fire îndrăzneaţă și iubitoare de cunoaștere, dar în același timp dificilă și puţin irascibilă, din acest motiv consider că această echipă m-a învățat că nimic nu este ușor, dar dacă te străduiești și iubești ceea ce faci poţi trece ușor peste orice dificultate.

Kovacs Paul Adrian

Kovacs Paul Adrian

Designer 3D

Sunt pasionat de tehnologie și de potenţialul acesteia de a revoluţiona viitorul. Doresc să mă implic în acest proiect pentru a-mi îmbunătăţii lucrul în echipă și calităţile ca programator și designer de obiecte 3D.

Precup Horea Liviu

Precup Horea Liviu

Programator și DJ

Primul meu contact cu clubul de robotică l-am avut din dorinţa de a cunoaște mai multe despre imprimantele 3D din clubul nostru, apoi am aflat de acest concurs și am zis că merită să particip pentru a acumula exprienţă.

Huciu Iris Diana

Huciu Iris Diana

Redactor

La începutul clasei a XI-a, ne-a fost perzentat cercul de robotică al colegiului, ca în fiecare an de fapt, dar anul acesta alături de o provocare nouă și anume competiţia FTC. Ideea de a construi un robot mi s-a părut o oportunitate minunată mai ales având în vedere că este un domeniu de viitor.

Iliescu Alexia

Iliescu Alexia

Voluntar

Mereu am fost interesată de tehnologia modernă, așadar am decis să mă alătur clubului de robotică a școlii, iar mai apoi să mă înscriu la FTC, ca voluntar.

Mureșan Sabina Petruţa

Mureșan Sabina Petruţa

Voluntar

Proiectul FTC a fost oportunitatea ideală de a mă apropia mai mult de acest domeniu, așa că, deoarece nu aveam prea multe cunoștinţe în ceea ce privește construcţia robotului sau programarea sa, am decis să mă implic în departamentul de sponsorizări.